• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۱۲/۱۵
جلسه تامین امكانات لازم برای مركز آموزش مجازی

با توجه به اینکه جهت انجام اعتباربخشی مرکز آموزش مجازی دانشگاه از سوی وزارت متبوع نیاز به تامین نیروهای هیات علمی و کارشناسی و تامین امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز می­باشد لذا برنامه ­ریزی هر چه بهتر جهت ارتقاء کیفیت عملکرد این مرکز، در ارتقاء کیفیت آموزش دانشگاه بسیار اهمیت دارد. بر همین اساس روز شنبه به تاریخ 1401/11/13 ساعت 8 صبح، جلسه­ ای با حضور مسئولین مربوطه در دفتر معاونت توسعه، مدیریت منابع و برنامه­ریزی دانشگاه برگزار گردید. این جلسه با حضور معاون محترم توسعه، مدیریت منابع و برنامه ریزی، مدیر امور آموزشی، مدیر منابع انسانی، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری، منابع انسانی، مدیر شورای فناوری اطلاعات و مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه و مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاه در دفتر معاونت توسعه برگزار گردید و تهیه امکانات لازم جهت بهره برداری هر چه بهتر و مفیدتر از استودیو در دستور کار قرار گرفت.