• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۷/۱۱
دانشگاه علوم پزشكی قزوین آماده ارزیابی بیرونی فرآیند دور دوم اعتباربخشی می شود

دکتر مدیریان، سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، از آماده شدن دانشکده پزشکی برای ارزیابی بیرونی فرآیند دور دوم اعتبار بخشی برنامه پزشکی عمومی دانشکده های پزشکی کشور خبر داد.

سرپرست معاونت آموزشی دانشگاه ضمن اشاره به بازدید اعضای وزارتخانه در روزهای 17 و 18 مهر 1400 از دانشکده پزشکی دانشگاه، افزود: در روز 31 شهریور 1400 به منظور تعامل و هم اندیشی، نشستی با مدیران گروه های بالینی دانشکده پزشکی برگزار شد. در این نشست دکتر منیره میرزاده، مسئول اعتبار بخشی قطب شش، در خصوص هدف بازدید که بررسی میزان رعایت استانداردهای ملی دوره دکتری پزشکی عمومی در دانشگاه ها می باشد، توضیحاتی ارائه داد. همچنین هماهنگی های اولیه برای آمادگی گروه های بالینی انجام و مقرر شد جلسات تکمیلی در آینده برگزار شود.

دکتر مدیریان گفت: از دیگر موارد مطرح شده در این نشست، بیان مشکلات اعضای هیأت علمی و دانشجویان از جمله برگزاری کلاس ها و کمبود عضو هیأت علمی در بعضی از گروه های آموزشی از جمله نورولوژی، جراحی و داخلی بود.

این نشست، با حضور دکتر پیمان حیدریان، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر سونیا اویسی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، دکتر امیر کاظمی فر، رئیس دانشکده پزشکی و مدیران گروه های بالینی دانشکده پزشکی در سالن جلسات ابن سینا دانشکده پزشکی برگزار شد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0