• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۹/۲۸
فراخوان ثبت نام چهاردهمین دوره المپیاد دانشجویی وزارت بهداشت

چهاردهمین دوره المپیاد دانشجویی دانشجویان وزارت بهداشت در 6 حیطه ی استدلال بالینی، آموزش پزشکی، تفکر علمی در علوم پایه، کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم، مدیریت نظام سلامت و مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت برگزار خواهد شد.

کلیه دانشجویان مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای می توانند در این المپیاد شرکت نمایند.

لازم به ذکر است دانشجویان مقطع PH.D و دستیاران تخصصی رشته های پزشکی و دندانپزشکی فقط مجاز به شرکت در حیطه های "کارآفرینی" و "مطالعات میان رشته ای" هستند.

دانشجویان میتوانند با مراجعه حضوری به دفتر استعدادهای درخشان (واقع در دانشکده پرستاری و مامایی) یا از طریق تماس با شماره تلفن 02833340153 نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

آخرین مهلت ثبت نام : 10 دی ماه 1400

(مرحله اول این المپیاد خرداد ماه 1401 در دانشگاه های منتخب مناطق آزمایشی و مرحله دوم شهریور 1401 برگزار خواهد شد.)