اخبار
نشست راهبردی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی قزوین با رییس دانشگاه

1399/12/19 سه‌شنبه

در نشست روز 10 اسفند 99 کارکنان مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی قزوین، با دکتر پیمان نامدار، رییس دانشگاه، در سالن کنفرانس ابن سینای پردیس، دکتر نوید محمدی، معاون آموزشی دانشگاه، ضمن معرفی کارکنان این مرکز به تشریح فعالیت های آنان در حوزه کمیته ها و 11 بسته تحول و نوآوری در آموزش پزشکی پرداخت.

دکتر سونیا اویسی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه هم در خصوص عملکرد بسته های تحول و نوآوری و همچنین رتبه احراز شده هر یک از بسته ها در راد 3 (سومین دوره رتبه بندی آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی) توضیحاتی ارائه داد.

دکتر پیمان نامدار، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین نیز ضمن تقدیر از دست اندرکاران نظام ارزیابی و ارتقاء آزمون‌ها جهت کسب رتبه 4 کشوری در بین 64 دانشگاه علوم پزشکی و احراز رتبه 14 کشوری در بسته آموزش مجازی، گفت: با استفاده از تجربه بسته های موفق می توان به موفقیت های بیشتر و کسب رتبه های برتر در سایر بسته های تحول و نوآوری بخصوص بسته های بین الملی سازی آموزش پزشکی، آموزش پاسخگو، اخلاق حرفه ای، اعتباربخشی موسسات و مراکز آموزشی و درمانی و المپیاد های دانشجویی دست یافت.

وی پس از شنیدن نظرات و انتقادات و پیشنهادات اعضاء حاضر در این نشست، راهکارهایی برای رفع موانع ارائه کرد.

این نشست، با حضور دکتر پیمان حیدریان، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، رؤسای دانشکده ها، مسئولین بسته های تحول و نو آوری و کارشناسان مرکز مستقر در معاونت آموزشی، دانشکده ها و مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه برگزار شد و از تمامی مسئولین بسته ها و کارشناسان مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی قدردانی شد.