حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی قزوین در همایش کشوری آموزش پزشکی

1399/4/31 سه‌شنبه

خبر: زهره داناصفهانی

دکتر سونیا اویسی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: بیست و یکمین همایش آموزش علوم پزشکی و سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی نوآورانه آموزشی با شعار "همایشی مطلقا مجازی در هنگامه همه گیری کرونا" و با محور"  افق‌های تحول ونوآوری آموزش علوم پزشکی در سده‌ی پیش‌رو" برگزار شد و با کمال افتخار، ضمن آن که دانشگاه حضوری فعال داشت؛ دبیر علمی آن، به عنوان معتبرترین همایش کشوری سالانه آموزش پزشکی، دکتر نوید محمدی، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین بود.

دکتر اویسی در مورد حضور فعال دانشگاه علوم پزشکی قزوین در این همایش کشوری گفت: در روز دوم این همایش یعنی 22 تیر 1399 در بخش تجربیات طرح تحول در دانشگاه ها،  توسط دکتر نوید محمدی، عضو هیأت علمی و معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین " توسعه  دانش تعیین کننده های اجتماعی سلامت" به عنوان مأموریت ویژه کلان منطقه شش آمایشی کشور برای شرکت کنندگان ارائه شد.

وی بیان کرد که از دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر افسانه یخ فروشها، عضو هیأت علمی دانشگاه، ضمن حضور در هیأت رئیسه سخنرانی های کوتاه در حیطه برنامه ریزی درسی مشارکت، مقالات "ارزشیابی کیفیت برگزاری گزارشات صبحگاهی در بیمارستانهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی قزوین بر اساس استانداردهای ملی " و "آموزش و استانداردسازی بیماران شبیه سازی شده جهت ارزیابی عملکرد فلوهای انکولوژی در زمینه ارائه خبر بد" را ارائه کرد.

به گفته دکتر اویسی، در بخش پوستر الکترونیکی، سه مقاله از دانشگاه علوم پزشکی قزوین پذیرفته شد که  توسط صاحبان آن ها، دکتر فائزه میرمیران، عضو هیأت علمی و متخصص پریودانیکس دانشکده دندانپزشکی؛ دکتر پرویز پدیسار، متخصص ارتودانتیکس این دانشکده و فاطمه سفیدی، مسؤول دفتر توسعه دانشکده دندانپزشکی ارائه شد.

وی اظهار کرد که در بخش پوستر تماتیک نیز سه مقاله از دانشگاه علوم پزشکی قزوین پذیرفته شده بود که توسط  دکتر افسانه یخ فروشها و فاطمه سفیدی ارائه شد.

بخش بین الملل همایش با حضور میهمانان معتبر خارجی

دکتر نوید محمدی، دبیر علمی بیست و یکمین همایش کشوری آموزش پزشکی هم گفت:  یکی از مقالات در بخش پوستر تماتیک، متعلق به دکتر سونیا اویسی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی قزوین بود که توسط وی ارائه شد.

همچنین دکتر اویسی به عنوان  عضو هیأت رئیسه سخنرانی های کوتاه در حیطه  توانمندسازی اعضای هیأت علمی مشارکت داشت.

گفتنی است، طبق ارزیابی های انجام شده در پایان همایش که به طور کامل به صورت مجازی برگزار شد، رضایت شرکت کنندگان، بسیار مطلوب ارزیابی شد و بخش بین الملل همایش با حضور میهمانان معتبر خارجی، مانند: پروفسور اوله تن کاتن، پروفسور ژانت گرانت، پروفسور جوری مک کیم و پروفسور سلیمان بیلدیز برگزار شد و این اساتید  در بخش های مختلف از جمله سمپوزیوم، کارگاه های آموزشی و سخنرانی های کلیدی حضور فعال داشتند و آموزه ها و تجربیات خود را برای علاقمندان شرکت کننده در همایش به اشتراک گذاشتند.

این همایش، روزهای 20 تا 23 تیر 1399 به علت شیوع بیماری کرونا، به صورت مجازی برگزار شد و ریاست آن بر عهده دکتر علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت، دبیری آن بر عهده دکتر عظیم میرزازاده و دبیر اجرایی آن بر عهده دکتر امیرمحمد اخوان بود.

هر ساله در این همایش، اعضای هیأت علمی، کارکنان، دانشجویان و علاقمندان به مباحث آموزش پزشکی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور با ارسال مقالات و به اشتراک گذاری تجربیات خود در آموزش پزشکی، برای استفاده و بهره مندی دیگران مشارکت می کنند.